23 september 2021

Vergeet e-mail, kies voor post

Het klinkt hip en happening: een e-mailmarketingcampagne. Toch denkt een slimme ondernemer inmiddels twee keer na. Doordat er zoveel online plaatsvindt, verliezen mensen jouw e-mail al snel uit het oog. Als je e-mail überhaupt al geopend is. Om die reden is een ‘ouderwetse’ verkoopbrief, folder of envelop met bobbel nog niet zo’n slecht idee. Integendeel! We zetten drie voordelen op rijtje als je kiest voor post in plaats van e-mail.

Post heeft meer attentiewaarde

Een volle inbox is herkenbaar. Een volle brievenbus niet. Daar zit dus ruimte! Tussen alle digitale nieuwsberichten valt jouw papieren post direct op. De kans dat jouw boodschap op papier dan ook echt gelezen wordt, is aanzienlijk groter. Deze wordt gelezen samen met alle andere reguliere post van die dag.

Alles wat met e-mail kan, kan ook met de post. En meer!

Alles wat je klanten digitaal mededeelt, zoals aanbiedingen, nieuws of een overzicht van je assortiment, kan je ook per brief vertellen. Maar er kan nog meer! In een envelop kun je een productmonster of een presentje meesturen. Het is juist die bobbel in de envelop, die ervoor zorgt dat mensen, nieuwsgierig als ze zijn, de envelop nog sneller openmaken.

Je bent beter gefocust als je leest van papier

Lezers van jouw brochure, folder of flyer zijn meer gefocust op het bekijken en lezen daarvan dan mensen die online iets lezen. Op je desktop, tablet of telefoon word je veel meer afgeleid. Dat betekent dus dat mensen de informatie van jouw brochure, folder of flyer veel beter tot zich nemen.

Meer weten?

Wil je aan de slag met post in de brievenbus. We organiseren zo’n direct mailcampagne graag voor je! Weten hoe? Neem dan vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com