Vergeet de post niet!

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

26 mei 2020

Vergeet de post niet!

De brievenbus krijgt altijd aandacht. Iedere bewoner van een woning checkt regelmatig de brievenbus. Daardoor is post relevant voor communicatie met klanten, werknemers of leden. Het is een een waardevolle toevoeging op alle digitale communicatiekanalen.

Marieke Schoon, marketingmanager Post bij PostNL, vertelt dit in een interview met brancheorganisatie DDMA. Daarin geeft zij verder aan dat organisaties vanuit alle sectoren post uitstekend kunnen gebruiken om hun klanten, werknemers of leden een hart onder de riem te steken. In het interview met DDMA (Data Driven Marketing Association) geeft Schoon diverse voorbeelden van bedrijven die juist in deze coronacrisis kiezen voor direct mail. Je kunt daarbij denken aan thuisbezorgdiensten, banken en seniorenorganisaties.

Kaartje sturen

Het is voor haar marketingafdeling bij PostNL een uitdaging om bedrijven en organisaties te laten inzien dat direct mail ook zonder commercieel belang kan worden ingezet. Schoon signaleert verder dat ook consumenten deze periode aangrijpen om volop kaartjes te sturen. Begin april 2020 was zelfs sprake van een record aantal verstuurde kaarten. Er werden meer kaarten verstuurd dan ooit tijdens de drukke decembermaand. Dit bevestigt volgens haar dat post écht relevant is.

Direct mail versturen?

We helpen je graag met het maken en verspreiden van een succesvolle, gepersonaliseerde direct mail voor je klanten, werknemers of leden. Neem vandaag nog contact met ons op. Je bereikt Verspreiden.com via telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.

Bron