26 september 2018

Van h-a-h verspreiden naar thuis bezorgen

Huis-aan-huis verspreide flyers geven de omzet van thuisbezorg maaltijdservices een boost. Met een duidelijke flyer waarop de verschillende gerechten en prijzen staan, verlaag je de drempel om een lekkere maaltijd te bestellen. Vanzelfsprekend is de call to action hier reuze belangrijk.  Met andere woorden, vermeld duidelijk je telefoonnummer, website, e-mailadres en eventuele bestel-app op je flyer.

Je herkent het vast: geen zin of tijd om te koken, maar wel trek in eten. Bestellen is dan dé oplossing. Maar wat? Chinees, Italiaans, kebab of sushi; de keuze aan maaltijden die je aan huis kunt laten bezorgen is ruim. Maar wat kost het en wie kun je bellen? Een goede flyer biedt uitkomst. Verspreid je flyer in die wijken of postcodegebieden waar je graag wilt bezorgen. Wees duidelijk over de keuze, de prijzen en de bezorgkosten. Maak bestellen extra aantrekkelijk met een speciale flyeraanbieding.

De kracht van een professionele flyer

Wil je gaan flyeren, kies dan voor een professionele flyer. Een goed gemaakte flyer kan veel aandacht trekken en reactie opwekken op jouw call-to-action, namelijk bestel bij ons! Een verhoging in verkopen is natuurlijk wat je wilt bereiken! Andere voordelen zijn de uitgestelde aankopen. Door je flyer kijken mensen op je website. Ze bestellen misschien niet nu, maar misschien wel volgende week of volgende maand. Ook blijft een flyer vaak liggen op tafel of een bureau, met als gevolg dat deze flyer meerdere keren wordt gezien.

Flyers maken en verspreiden?

Flyers maken en verspreiden, doen wij dagelijks! Graag vertellen we je er alles over. Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com