22 juli 2021

Van deur tot deur met je BBQ-schotels

Zomer! Het seizoen voor eindeloos genieten in de tuin, het balkon of de camping. Alleen of met familie en vrienden. Een barbecue wordt door vrijwel iedereen gewaardeerd. Als jij barbecues verzorgt, is het nu het moment om daarmee langs de deur te gaan. Figuurlijk wel te verstaan, met een mooie gelikte flyer. Daarin leg je haarfijn uit wat jij te bieden hebt. Laat de folder vervolgens verspreiden in de voor jouw relevante postcode gebieden. Succes verzekerd!

Dat je barbecue-schotels verzorgt, vind je zelf vast heel logisch. Maar weten de inwoners vab jouw stad of dorp dat wel? Welke variaties aan schotels heb je? Welke service bied je? Lever je bijvoorbeeld een barbecue mee en heb je borden en bestek te leen? Allemaal relevante informatie voor mensen die graag een barbecue organiseren.

Maak bestellen makkelijk
Presenteer duidelijk de verschillende keuzes en maak helder hoeveel dagen vooraf de bestelling binnen moet zijn. Zorg dat de bestelling heel eenvoudig geplaatst kan worden, desnoods via WhatsApp, zo verlaag je de drempel. Als je er ook nog een leuke aanbieding bij doet, wordt bestellen helemaal makkelijk!

Flyer maken?
Wij gaan graag voor je aan de slag! We hebben mooie stockfoto’s om je flyer op te maken en nemen ook de verspreiding graag op ons. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com