11 januari 2022

Valentijn vraagt om post

Dat het bijna Valentijnsdag is, zal je niet ontgaan. Tijd om na te denken over een leuke actie voor jouw winkel, restaurant of bedrijf. Een folder of flyer is altijd een schot in de roos. Zéker als je deze gepersonaliseerd thuis laat bezorgen. Zoveel persoonlijke aandacht, daarvan gaan je klanten blozen.

De NOM Foldermonitor laat keer op keer zien dat folders aanzetten tot actie. En dat geldt natuurlijk ook in de week voor Valentijnsdag! Bijna driekwart van de Nederlanders leest de folder of flyer om meer te weten te komen over jouw speciale aanbiedingen. En bijna de helft van de lezers koopt regelmatig een product uit de folder. Heb je een goede aanbieding voor Valentijnsdag of heb je goede ideeën voor iedereen die als Valentijn iemand wil verrassen? Inspireer jouw klanten en potentiële klanten dan met een aantrekkelijke Valentijnsdag folder of flyer!

Val op!

Natuurlijk moet de liefde van jouw Valentijnsdag folder afspatten! Zelfs wie niets met Valentijnsdag heeft, zal verleid en verlekkerd worden om die dag toch iets extra’s voor de liefde te doen! Kies daarom voor aantrekkelijke fotografie, aansprekende teksten en natuurlijk een verleidelijke aanbieding. Zo verover je de harten van je klanten met Valentijnsdag.

Folders en flyers verspreiden

Wil je meer informatie over verspreiding van folders en flyers voor Valentijnsdag? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com, via telefoon 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com