21 januari 2021

Val op met je Valentijns post

Valentijnsdag vraagt om leuke aanbiedingen. Vertel erover in een persoonlijke direct mail aan jouw doelgroep. Zorg ervoor dat jouw direct mail opvalt op de deurmat en de ontvanger niet kan wachten om deze te openen! Zo wordt Valentijnsdag ook voor jou als ondernemer een geslaagde dag!

Vijf tips om op te vallen met Valentijnsdag

1. Spreek je doelgroep aan
Personaliseer je Valentijns mailing en zorg dat je Valentijnsacties relevant zijn voor je doelgroep.

2. Doe een aantrekkelijk Valentijns aanbod
Maak jouw aanbod daarom exclusief. ‘Op = op’ of ‘Deze aanbieding is alleen geldig op Valentijnsdag’ verhoogt de urgentie om iets te doen met jouw mailing.

3. Gebruik beeldmateriaal, opvallende kleuren en weinig tekst
Een visueel aantrekkelijke direct mail doet veel. Dat is voor Valentijnsdag een makkie! Een afbeelding spreekt meer tot de verbeelding dan tekst alleen. De ontvanger kan zich direct iets voorstellen bij het onderwerp en met de juiste afbeelding komt de boodschap nóg sterker over.

4. Doe eventueel een cadeautje bij je Valentijnsmailing
De bekende ‘bobbel in de envelop’. Dat maakt het extra aantrekkelijk om jouw Valentijns direct mail te openen. Denk aan iets leuks; hartjessnoepjes, een leuke hartjesballon of hartjesconfetti.

5. Maak gebruik van coupons
Laat de Valentijn een speciale coupon inwisselen om gebruik te kunnen maken van jouw aanbieding. Zo kun je direct meten hoe succesvol je direct mail is én vergaar je relevante informatie van je klanten.

Met deze tips aan de slag gaan?

Wij helpen je graag om op te vallen met Valentijnsdag! Weten hoe? We vertellen je er graag alles over! Neem vandaag nog contact met ons op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com