2 augustus 2022

Val op in komkommertijd

Het is vakantie en daarmee komkommertijd. Direct mails worden nauwelijks verstuurd, omdat iedereen op vakantie zou zijn. Maar is dat zo? Nog steeds is het grootste deel van jouw klanten gewoon aan het werk. Tijd dus voor een direct mail die direct opvalt in deze zomerse komkommertijd.

Prettig van direct mail is dat je vooraf heel goed kunt nadenken over wie je wilt bereiken, wat je wilt bereiken en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Het voordeel van direct mail is dat het direct in de brievenbus valt van de geselecteerde doelgroep. Zo kun je je direct mail heel persoonlijk maken en dat draagt bij aan een succesvolle respons. Oók in de zomer.

Zomer direct mail

Je kunt de zomerse direct mail gebruiken voor een eenvoudig contactmoment waarin je de ontvanger een fijne zomer wenst en bedankt voor de prettige samenwerking. Natuurlijk kun je de direct mail ook inzetten om de ontvanger aan te sporen een afspraak te maken, de website te bezoeken of een bestelling te plaatsen. Dat maak je extra aantrekkelijk door de ontvanger een leuke beloning in het vooruitzicht te stellen, zoals een aantrekkelijke korting of een leuk zomer cadeau.

Spring eruit!

Natuurlijk is het ook in de zomer belangrijk om aandacht te besteden aan de look & feel van je direct mail. Kies voor een opvallende afbeelding, mooie vormgeving of afwijkende afmeting zodat je zeker weet dat je direct mail opvalt op de deurmat.

Direct mail maken en verspreiden?

Direct mail maken en verspreiden; dat is ons pakkie-an. Met andere woorden, we gaan graag voor je aan de slag! Weten hoe? Neem dan eens contact met ons op: Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com