30 december 2015

Val met Valentijn op de deurmat

Folders verspreiden voor Valentijnsdag is een slimme zet. Een heerlijk Valentijnsmenu, mooie sieraden, een droomreisje, een prachtige bos bloemen of een doos luxe bonbons. Er zijn tal van manieren waarop Valentijn zijn geliefde kan verrassen. En met jouw huis-aan-huis verspreide folder breng je hem natuurlijk op het beste idee!

Uit onderzoek blijkt dat folders daadwerkelijk aanzetten tot actie, óók met Valentijnsdag! Zo blijkt uit de Foldermonitor 2015 dat 78% van de Nederlanders een folder leest voor de speciale aanbiedingen. Reken maar uit dat Valentijnsdag een geweldige gelegenheid is voor een superaanbieding.

Bijna de helft koopt uit de folder

Verder koopt 49% regelmatig iets uit een folder. Logisch, huis-aan-huis verspreide folders worden over het algemeen met veel plezier en veel aandacht gelezen. De gemiddelde leestijd die mensen besteden aan het lezen van een folder is maar liefst 17 minuten. Dat betekent meer dan een kwartier aandacht voor jouw Valentijnsdag aanbiedingen.

Valentijnsdag folder

De ideale folder voor Valentijnsdag heeft een overtuigende call to action nodig. Iets wat hem of haar aanzet om daadwerkelijk tot actie (=kopen) over te gaan. Kies daarvoor voor speciale aanbiedingen. Natuurlijk heeft een succesvolle Valentijnsdag folder een strak uiterlijk met een content die varieert tussen het Valentijnsdag thema en jouw actie. Een folder waarmee je met Valentijnsdag scoort, is een traffic builder (naar je winkel of naar je website), is onderscheidend (op de deurmat valt jouw folder op) en versterkt de beleving die mensen hebben bij jouw winkel.

Wil je meer informatie over verspreiding van folders rond Valentijnsdag? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com