Vakbeurs? Zorg voor goede beurscommunicatie!

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

27 augustus 2019

Vakbeurs? Zorg voor goede beurscommunicatie!

Een vakbeurs is hét moment om je klanten te ontmoeten en ze te vertellen over alle nieuwe ontwikkelingen in jouw bedrijf. Dat kan goed met een duidelijke folder of flyer. Daarnaast is een beurs de perfecte gelegenheid om nieuwe klanten te ontmoeten. Mensen uit jouw doelgroep lopen immers rond op die beurs en zijn op dat moment ontvankelijk en geïnteresseerd.

Deelname aan een beurs is een flinke investering als het gaat om tijd en geld. Bepaal daarom altijd vooraf jouw beursdoelstellingen.

  • Wil je nieuwe potentiële klanten informeren en interesseren voor jouw product of dienst? Hoeveel afspraken moeten daaruit komen?
  • Hoeveel proefbestellingen wil je noteren?
  • Wil je bestaande klanten spreken op de beurs en informeren over nieuwe producten?
  • Misschien wil je ontdekken of je nieuwe product wel marktpotentieel heeft….

Folder of flyer

Een goede folder of wervende flyer kan je helpen bij het bereiken van deze doelstellingen. Juist op een beurs zijn mensen geïnteresseerd in aansprekend foldermateriaal. Iedereen die je spreekt, kun je nog een folder meegeven als herinnering aan het gesprek. En ben je al met iemand in gesprek, dan kun je makkelijk een folder meegeven.

Trek bezoekers

Om meer bezoekers naar je stand te trekken, kun je een leuke actie bedenken waarmee de bezoeker iets kan winnen. Zo krijg je meer aandacht en wordt je beter onthouden. Bovendien zijn bezoekers eerder geneigd om hun contactgegevens achter te laten, zodat je later nog een direct mail kunt sturen.

Folders of flyers maken?

Dat doen wij graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.