31 juli 2018

Vakantiekaartje nog steeds populair

Een vakantiekaart is nog steeds populair. Goed om te weten want met je direct mail kun je hier op allerlei manieren op inspelen. Met een goede direct mail ansichtkaart en een aantrekkelijke boodschap speel je je bedrijf gegarandeerd in de kijker.

Uit de Hallmark zomerenquête, gehouden onder bijna 10.000 personen, blijkt dat 2 op de 3 vakantiegangers een kaart verstuurt vanaf het vakantieadres. Ouderwetse ansichtkaartjes zijn favoriet bij 83% van de kaartverstuurders.

Direct mail

Een ansichtkaart is een leuk en voordelig idee voor een direct mail campagne. De foto aan de voorkant moet natuurlijk zodanig aansprekend zijn dat de ontvanger de kaart bekijkt. Ideeën genoeg! Met het hele verkoopteam in het zwembad, met alle telefonistes aan een lekkere cocktail of wat dacht u van een foto waarbij u met het hele team de auto of caravan inpakt? Het thema dat u kiest, kan aansluiten bij uw bedrijf.

Heldere boodschap

De boodschap op de achterzijde moet kort en krachtig zijn. U kunt laten weten wanneer uw bedrijf gesloten is of een aantrekkelijke zomerkorting aanbieden. Ook kan de direct mail kaart dienen als voucher voor bijvoorbeeld een gratis tweede lunch of een fles wijn bij een diner. Een ander idee is om de ontvanger uit te nodigen zijn contactgegevens door te geven, zodat hij na de zomer kan profiteren van een najaarsactie, een proefrit in een nieuw model of een gratis kennismakingsproduct.

Direct mail versturen?

Verspreiden.com kan jouw direct mail vormgeven en verzenden. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Bron: Hallmark

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com