31 augustus 2016

Trends in Direct Mail

Direct Mail is een fantastische manier om (potentiële) klanten te bereiken. Maar realiseer je dat consumenten slimmer worden en een steeds kortere aandacht spanne hebben. Vijf tips om succesvol te zijn met Direct Mail.

1.Kies voor gepersonaliseerde Direct Mail
De generieke Direct Mail bestaat niet meer. Consumenten verwachten dat je ze kent en begrijpt als je een Direct Mail stuurt. Offertes moeten gebaseerd zijn op wie ze zijn en op hun huidige relatie met je bedrijf. Neem dus de tijd om je echt in je klanten te verdiepen voordat je een Direct Mail stuurt.

2.Verbeterde databases
Om je klanten beter te leren kennen, is een verbeterde databank nodig. Hoe meer je weet, hoe beter je in staat bent om je Direct Mail te personaliseren.

3. Integratie met andere kanalen
Je moet niet verwachten dat met het verzenden van een Direct Mail de verkoop (of wat je doel ook is) gerealiseerd wordt. Direct Mail moet deel uitmaken van een grotere campagne. Dit kan via meerdere kanalen zoals Direct Mail, e-mail, online targeting, enz. Er zijn veel manieren om een ​​klant te bereiken en hoe vaker klanten je berichten zien, hoe groter de kans is dat je ze zult bereiken.

4. Betrokkenheid
Wat voor indruk geef je je klanten met je Direct Mail? Denk aan nieuwe manieren om hen via Direct Mail te betrekken bij je business. De aandacht spanne is kort en consumenten krijgen veel berichten per dag. Zorg er daarom voor dat je met de inhoud van jouw Direct Mail opvalt.

5. Multiple responsive devices
Denk goed na over je ‘call to action’. Op hoeveel manieren kan je klant hierop reageren om de actie daadwerkelijk te voltooien? Het is raadzaam om de klant de mogelijkheid te bieden om via verschillende mobile devices te reageren. Zo kunnen ze de manier kiezen die het beste bij ze past.

Meer weten over Direct Mail?

Wil je weten hoe je Direct Mail voor jouw bedrijf kunt inzetten? Laat het ons weten! Wij vertellen je er graag alles over. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com