19 juni 2019

Toeristische folders verspreiden

Het zomerseizoen staat voor de deur. Dit betekent dat vele miljoenen toeristen Nederland aan doen. In 2018 verbleven 19,1 miljoen toeristen uit het buitenland in Nederland. Zij gaven gezamenlijk 12,7 miljard euro uit. Misschien heb je een aanbod dat voor toeristen interessant is. Zorg dan dat ze jou weten te vinden!

Toeristen zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden die hun vakantieverblijf hen te bieden heeft. Dit kan uiteenlopen van fietsenverhuur, zwembad, kartbaan tot restaurants, speeltuinen en bioscopen. Ondanks dat veel mensen zich oriënteren via internet is een folder een aantrekkelijke manier om in het vizier te komen. Zorg voor een aantrekkelijk ontwerp, aansprekende kleuren en vanzelfsprekend de juiste tekst, in de juiste taal! Werk met een professionele vertaler. Niets zo storend als grote taalfouten.

Toeristische folders maken en verspreiden

Verspreiden.com kan jouw toeristische folder ontwerpen en drukken. We hebben een netwerk van ontwerpers, tekstschrijvers en vertalers. Wil je je folder ook door ons laten verspreiden? Dat kan! Wij verspreiden jouw toeristische folder op de manier die je wenst. We verspreiden bijvoorbeeld bij logeeraccommodaties zoals hotels, campings, bungalowparken en groepsaccommodaties. Ook VVV-kantoren kunnen wij voorzien van jouw toeristische folders.

Meer weten?

Een graantje pikken van de miljoenen toeristen die ons land dit jaar weer aan doen? We denken graag met je mee over jouw toeristische folder! Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar  support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com