Toeristische folders maken

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

12 april 2019

Toeristische folders maken

Toeristische folders zijn populair bij toeristen. Deze folders geven samen een goed overzicht van alle toeristische attracties, nieuwe belevingen, kindvriendelijke uitstapjes, avonturen, logeeradresjes, smakelijke tips en bezienswaardigheden. Voor veel toeristen begint de vakantie met een bezoek aan de plaatselijke VVV. Ze verlaten het kantoor steevast met een stapel toeristische folders onder hun arm.

Wil je een toeristische folder maken, dan is het belangrijk dat de voorkant direct aanspreekt. Kies voor een aansprekende, overtuigende foto en één goede call-to-action. Daarin moet in één klap duidelijk zijn, wat jij de toerist te bieden hebt. Voorbeelden zijn: Zwemplezier voor iedereen, Een onvergetelijke dag tussen de dieren, Culinaire verleidingen voor jong en oud of Hier ontwaken is uniek! Ook de kleuren moeten aanspreken. Ga jezelf maar na, je pakt alleen de toeristische folders die er fris en goed verzorgd uitzien.

Maken, drukken en verspreiden

Het maken, drukken en verspreiden van toeristische folders kun je overlaten aan een gespecialiseerd bureau. Zij weten de weg naar de beste drukkers en hebben bovendien interessante tarieven. Ook het verspreiden van je toeristische folders is logistiek best ingewikkeld. Je wilt namelijk dat je folders op tal van plaatsen in de provincie komen te liggen. Overal zelf stapeltjes afgeven is lastig en tijdrovend. Het laten regelen door professionals niet. Met een goed adressenbestand van bijvoorbeeld alle VVV kantoren, campings en hotels kan het bureau de verspreiding optimaal verzorgen. Desgewenst met een begeleidende brief van jou erbij!

Toeristische folders, wij kunnen het!

Wij hebben volop ervaring met het maken van folders en het verspreiden ervan. We vertellen je er graag alles over!Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.