2 juni 2022

Tips voor een zomerse direct mail

De zomer is in aantocht en met de zomervakantie voor de deur, is het leuk om daarop in te haken. Inhaken kan met een zomerse direct mail. Dat vergt natuurlijk wel wat denkwerk vooraf. ‘Timing is everything,’ zegt het spreekwoord. Zorg er dus voor dat je weet wanneer de schoolvakantie of bouwvak begint voor jouw doelgroep. Verstuur je direct mail daarvoor, anders belandt je direct mail op de grote stapel ongelezen post, waarin de ontvangers ná hun vakantie geen interesse meer hebben.

We delen nog 3 tips voor een zomerse direct mail.

1. Begin op tijd

Een goede direct mail vergt tijd en aandacht. Heb je de teksten gereed, weet je welke foto’s en illustraties je wilt gaan gebruiken en wat is je boodschap? Start op tijd, zodat het geen haastklus hoeft te worden.

2. Leg de link met de zomer

Zomer! De een denkt aan volle stranden, de ander aan een barbecue in de tuin of aan avontuurlijke reizen. Misschien heeft  jouw bedrijf wel producten of diensten met een zomers karakter? Dan kun je daar met jouw direct mail slim op inhaken.

3. Kies een zomerse insert

Verras je klanten met een zomerse insert bij je direct mail. Dit verhoogt de effectiviteit. Een envelop waaraan de ontvanger direct voelt dat er iets in zit, maakt altijd nieuwsgierig. Denk aan een leuke zonnebril, een mini-flesje zonnebrandcrème of after-sun of een opblaasbare strandbal. Wees creatief! Vergeet niet de ontvanger een fijne vakantie te wensen! En natuurlijk sta je na de vakantie weer voor hem klaar.

Zomerse direct mail versturen?

Dat verzorgen we graag voor je! Zullen we direct aan de slag gaan? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com