20 november 2015

Tips voor een goede brochure

De eerste indruk telt. Het is een cliché maar dus ook waar. Dat geldt ook voor uw brochure of flyer. Huis-aan-huis verspreiding is vooral zinvol als jouw brochure opvalt in de brievenbus.

Stel een doel

Bepaal vooraf wat je wilt bereiken met jouw huis aan huis verspreide brochure. Wilt je jouw product of dienst onder de aandacht brengen? Mensen aansporen tot actie? Doe dit dan met een duidelijke boodschap. De schilder kan wijzen op de actie winterschilder, de modewinkel op de opruiming en de garage op de voordelige apk-keuring. Zo laat je zien dat je meedenkt en kun je mogelijk nieuwe klanten werven.

Wek nieuwsgierigheid op

Via de huis aan huis verspreide brochure wil je de ontvanger zo snel mogelijk informeren. Schrijf precies genoeg om mensen te prikkelen en nieuwsgierig te maken. Vertel kort en bonding wat jouw dienst of product is en welke voordelen hieraan kleven. Hierdoor lezen mensen langer en neemt de kans toe dat ze contact opnemen of in de winkel langskomen.

Kies voor aansprekende beelden

Natuurlijk spelen ook afbeeldingen een belangrijke rol. Deze vertellen in één oogopslag jouw boodschap. Zorg voor fraaie, heldere beelden van goede kwaliteit.

Verspreiden

Kies voor een professionele verspreider die weet welke vorm van huis-aan-huisverspreiding voor jouw bedrijf het beste is. Meer weten over goede brochures en de juiste verspreiding ervan? Wij vertellen je daar graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02. Of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com