24 mei 2017

Tijd voor een zonnige folder

Folders met zonnebrandcrème, zonnebrillen, zwembroeken en bikini’s en strandlakens gaan deze week scoren. Met temperaturen die oplopen en een lang weekend in het vooruitzicht, zijn we allemaal geïnteresseerd in alles wat met de zomer, zon en strand te maken heeft. Maak dus een zonnige folder.

Een goede folder speelt in op de actualiteit. Kom met een aantrekkelijke vormgeving en combineer aantrekkelijke aanbiedingen met interessante tips en wetenswaardigheden. Verkoop je zonnebrandcrème? Vertel dan in je folder iets over de verschillende in beschermingsfactoren. Heb je bikini’s in de aanbieding? Geef dan in je folder tips hoe je die kunt combineren met een leuke strandjurk of hoed.

Folder met aanbiedingen en tips
Door je folder op een slimme manier samen te stellen, profiteer je van een groot lezerspubliek. Een grote groep ontvangers leest de folder puur vanwege de aanbiedingen. Maar er zijn ook veel mensen die een folder lezen als ontspanning. Dat lukt zeker als je aanbiedingen in je folders afwisselt met leuke wetenswaardigheden en aantrekkelijke fotografie. Na het lezen van een folder is 60% van de lezers bereid tot het doen van aankopen. Bijna de helft (46% koopt) regelmatig een product uit een folder. Om die reden is een folder nog steeds een geliefd en gewaardeerd actiemiddel.

Folders verspreiden?
Wil je folders verspreiden? Wij regelen het snel en goed voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com