25 november 2021

Tijd om kerstfolders te verspreiden

De tijd van kerstfolders breekt aan! Heb je je folder nog niet gereed, dan is het nu het moment om er serieus mee aan de slag te gaan! Kerstfolders verspreiden is namelijk een slimme keuze. We maken verlanglijstjes voor de cadeautjes onder de boom en bereiden ons voor op de kerstmaaltijd. Om die reden zijn de kerstfolders zo populair. Als je bedenkt dat 7 op de 10 Nederlanders de papieren folders (wel eens) bekijkt en 6 op de 10 Nederlanders dat zelfs elke week doet, is het slim om van die reclamekracht te profiteren.

Veel mensen gebruiken de folders vooral om te zoeken naar speciale aanbiedingen. Verder worden folders gelezen om prijzen te vergelijken, informatie in te winnen over (nieuwe) producten en ter ontspanning. Zaken om in je achterhoofd te houden bij het samenstellen van jouw speciale kerstfolder.

Meer omzet!

Met Kerst folders verspreiden is goed voor de winkelomzet. In deze tijd van het jaar hebben mensen tijd en aandacht voor alles wat met Kerst te maken heeft. Mensen kijken uit naar de reclamefolders in de brievenbus. Een goede kerstaanbieding of een aantrekkelijke decemberactie kan bijzonder veel voor je winkelomzet doen.

Folderverspreiding rond Kerst

Wil je meer informatie over de verspreiding van folders rond Kerst? Daar kunnen we je alles over vertellen! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of e-mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com