10 januari 2020

Tell-a-friend actie wérkt

Een tell-a-friend of member-get-member is een leuke, aantrekkelijk manier om extra aandacht te krijgen voor bijvoorbeeld jouw winkel, restaurant of sportschool. Maar als je zo’n actie per e-mail uitzet, moet je aan verschillende regels voldoen. Dat geldt niet als je kiest voor een leuk kaartje met een actie waaraan je samen besluit gehoor te geven.

 

Een aanbeveling van een vriend en mond-tot-mond reclame is de meest waardevolle reclame, dat is bekend. Tell-a-friend is dus absoluut een slimme zet.  Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tell-a-friend kaartje. Zo ontwikkelde een kapper een actie waarbij beide vrienden een korting van 5 euro konden verdienen. Heel eenvoudig:  bij ieder bezoek kreeg je een tell–a–friend kaartje dat je kon weggeven aan vrienden die nog nooit bij die kapper waren geweest.

Drukwerk

Omdat tell-a-friend acties via e-mail aan allerlei regels zijn gebonden, is het slim om na te denken over acties die de spam-regels omzeilen. Kaartjes die je samen invult, zijn geen probleem. En het is nog leuk ook, omdat je samen van een korting profiteert!

Wij doen mee!

Natuurlijk zijn wij graag jouw partner bij het maken en huis-aan-huis verspreiden van aantrekkelijke drukwerk kaarten voor jouw tell-a-friend-actie. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar  support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com