30 juni 2022

Supermarkt maakt de beste folder

De Beste Folder Award 2022 in de categorie papieren folder is gewonnen door Lidl. Deze supermarktketen mag zich ‘overall winnaar’ noemen.  

De verkiezing ‘Beste Folder Award’ wordt jaarlijks uitgevoerd door Adviesbureau Q&A, in samenwerking met Spotta en WePublish.

Folders beoordelen

In de afgelopen maanden gaven consumenten ruim 92.000 beoordelingen over hun favoriete folders. Op basis daarvan werden recent de Beste Folder Awards 2022 uitgereikt. Dit gebeurde tijdens het ‘Catch the Shopper’ evenement. Behalve consumenten was er een deskundig jurypanel. Dit panel beoordeelde de folders op dezelfde aspecten als de consument. De panelleden zijn betrokken bij het ontwerp, het drukken, de techniek, de distributie of verspreiding van de folder. Hun beoordeling telde voor 30 % mee in het eindresultaat. De overige 70 % werd bepaald door consumenten.

Winnaars in vijf categorieën

In deze editie van de ‘Beste Folder Award’ zijn binnen vijf categorieën prijzen uitgereikt. Die zijn telkens onderverdeeld in een papieren winnaar en een online winnaar. Daarnaast is er een overall titel voor zowel de papieren folder als de online folder Winnaars bij de papieren folders zijn Groenrijk (Bouwmarkt, tuin en dier), ICI Paris XL (Persoonlijke verzorging), Casa (Slapen/wonen), Lidl (Supermarkt/slijterij) en Expert (Warenhuis)

Ook een goede folder maken?

Daar werken we graag aan mee! Weten hoe? Bel ons, telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com