19 juni 2023

Supermarkt Jan Linders wint Reclamefolder Award

De Reclamefolder Awards 2023 zijn uitgereikt. Daarvoor werden zowel de online folders als de offline folders van de Nederlandse retail beoordeeld door een consumentenpanel. De conclusie luidt dat de folder nog steeds een belangrijk middel is om shoppers en hun shopgedrag te beïnvloeden zowel in de food als non food branches.

Het consumentenpanel riep de online folder van Karwei uit tot winnaar. Beste papieren folder is de weekfolder van de relatief kleine supermarktketen Jan Linders. De jury beoordeelde de folders op criteria als ‘de folder inspireert mij’, ‘geeft de aanbiedingen goed weer’, ‘is kwalitatief’, ‘past goed bij de winkelformule’, ‘beweegt mij om naar de winkel te gaan’, enzovoort. Al eerder won Jan Linders de Beste Folder Award. Dat was in 2014.

Marketingcommunicatie

Wie de weekfolder van Jan Linders nauwkeurige bekijkt, ziet dat 70% van de Jan Linders klanten de weekfolder altijd of bijna altijd bekijkt. Dat is opvallend veel. De folder onderscheidt zich van andere actiefolders met aanbiedingen die specifiek op Zuid-Nederland zijn gericht, met een aantrekkelijke productpresentatie, met het verstrekken van extra productinformatie en door inspiratie en nieuws uit het zuiden te delen.

Doe als Jan Linders!

Natuurlijk kun je iets leren van supermarktketen Jan Linders. Ga je zelf met een folder aan de slag zoek dan de verbinding met de lokale klant, investeer in een presentatie van de producten en inspireer!

Bestellen en verspreiden

Bestellen en verspreiden van je folders regel je zo bij Verspreiden.com. Open de webshop en volg stap voor stap het bestelproces.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com