Summer Cocktail Party aan huis

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

16 juli 2020

Summer Cocktail Party aan huis

Verspreid de aankondiging van jouw Summer Cocktail Party huis aan huis. Huis aan huis verspreiding werkt heel eenvoudig. Ga na in welke postcodegebieden je jouw evenement wil aankondigen. Geef deze door en wij zorgen dat jouw flyer op tijd in de brievenbus ligt!

In elk postcodegebied is de samenstelling van de betreffende huishoudens anders. De kans is groot dat deze verschillen ook van invloed zijn op de respons van jouw flyer. Stel daarom een verspreidingsgebied samen dat aansluit op jouw doelgroep. Buiten het aantal huishoudens om kan onder andere gekeken worden naar verhouding man/vrouw, aantal kinderen en inkomen. Zelf weet je wel vanuit welke wijken, dorpen en kernen mensen jouw Summer Cocktail Party kunnen bezoeken. Door hier vooraf goed over na te denken, weet je zeker dat jouw flyer de juiste mensen bereikt. Voorbeeld: het heeft geen zin om jouw flyer voor een Summer Cocktail Party te verspreiden in een wijk met veel senioren.

Spetterend ontwerp

Een flyer voor een Summer Cocktail Party ziet er natuurlijk gelikt uit. Zorg voor fotografie die eruit knalt. Tequila Sunrise, Mojito of Cosmopolitan; iedere cocktail op zich is een foto waard. Vermeld verder duidelijk op je flyer waar en wanneer de Summer Cocktail Party plaatsvindt. Zijn er kledingvoorschriften, laat dat dan ook weten op je flyer. En staan er ook mocktails op de kaart? Top! Dan kan de ‘bob’ gezellig meedoen.

Wij houden van cocktails

Wij houden van cocktails en maken graag flyers. Bel ons daarom vandaag nog. We gaan graag voor je aan de slag. Je kunt Verspreiden.com bereiken op 0113 700 212 of stuur je vraag naar  support@verspreiden.com.