24 januari 2019

Succesvolle folders? Creativiteit loont!

Creativiteit in het folderpakket loont. Verrassende huis-aan-huis uitingen dragen bij aan een grotere merkbeleving en meer interactie tussen de klant en het werk. Bovendien neemt ook de verkoopintentie toe.

De mogelijkheden om creatief met je folders om te gaan zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan karton. Afwijkende folders van karton kunnen net als de gewone folders huis-aan-huis worden verspreid. De ontvanger kan hier vervolgens zelf iets van maken, bijvoorbeeld een pop-up kaart of een traytje voor frisdrankflesjes. Door op deze manier met jouw ‘folder’ bezig te zijn, komt de boodschap veel positiever binnen en de ontvanger direct getriggerd.

Hogere aankoopintentie

Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat een kartonnen tasje in een benchmark een verbeterde aankoopintentie scoorde van 65%. Ook een folder in de vorm van een chocoladereep werd hoog gewaardeerd.

Een paar lessen uit de praktijk:

  • Gestanste vorm van de flyer: valt meer en realiseert daardoor een hoger bereik en meer effect.
  • Tasje: meer conversie naar de winkel, klanten bezoeken je winkel naar aanleiding van het papieren tasje in de brievenbus.
  • Geurkaart: meer waardering, klant is verrast en waardeert de folder aanzienlijk hoger en koopt meer in de winkel.
  • Kortingsstickers: meer bezoek aan winkels.
  • Doosjes: meer bezoek aan winkels, consument weet de winkel te vinden.

Folders met creativiteit verspreiden

Wil je meer informatie over het maken van slimme, creatieve folders? Daar kunnen we je alles over vertellen. Samen gaan we op zoek naar een creatieve verrassing voor de lezer. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com