27 juli 2023

Stuur eens een zomerse Direct Mail!

Heb je de zomer in je bol? Wij ook! Het is natuurlijk superleuk om dat vrolijke gevoel te delen. Bijvoorbeeld met je medewerkers, je klanten of (potentiële) opdrachtgevers. Als jij een up to date adressenlijst hebt, kunnen wij jouw Direct Mail op elk adres laten bezorgen. Heb je geen actueel adressenbestand dan kunnen wij dat voor je regelen.

Wie met een kaartje in huis valt, valt op. Ga je zelf maar na: een ansichtkaart in de brievenbus pak je op, bekijk je, draai je om en lees je. Geweldig dus als dat met jouw kaart gebeurt! En gelukkig is dat zo geregeld.

Start een direct mail campagne

Je kunt een direct mail campagne starten om bijvoorbeeld je medewerkers te bedanken voor hun inzet, ze een goede zomer te wensen of om ze alvast te informeren over jouw plannen voor de tweede helft van het jaar. Een direct mail werkt ook goed om klanten te binden. Wens ze een mooie zomer, wijs op de uitverkoop of nodig ze uit voor de presentatie van je nieuwe collectie (kleding, meubelen, behang, woonaccessoires, noem maar op). Ook business to business is een direct mail campagne van waarde. Je kunt op de direct mail kaart kwijt wat je wilt: een bedankje voor de samenwerking of juist een uitnodiging tot samenwerking. Jij kent jouw business, wij weten hoe we de direct mail kunnen versturen.

Altijd de juiste adressen

Als je nog geen adressen hebt, kun je adressen bij ons kopen. Wij hebben toegang tot data van bedrijven en particuliere adressen die 100% AVG-proof is.

Aan de slag!

Start vandaag jouw direct mail campagne op. Dat kan heel eenvoudig en stapsgewijs in onze webshop. Welkom!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com