12 juli 2022

Stuur eens een zomers kaartje

Met een direct mail val je direct met de deur in huis. Stuur daarom eens een zomers kaartje naar je klanten. Direct mail in de vorm een leuke zomerse ansichtkaart werkt zowel in direct contact met particuliere klanten, maar heeft ook business to business effect. Iedereen waardeert persoonlijke aandacht, of je nu thuis een kaartje van de deurmat pakt of op je werk.

Onderzoek toont aan dat direct mail van juni tot en met augustus beter wordt gelezen dan in de rest van het jaar. Want zelfs op het hoogtepunt van de zomer is ruim 80% van de Nederlanders gewoon thuis. In de zomermaanden wordt bovendien een kwart minder geadverteerd. Daardoor valt je boodschap beter op.

Een direct mail maken

Een direct mail ansichtkaart is zo gemaakt. En reken maar dat je hiermee mensen triggert om jouw boodschap te lezen. Houd het natuurlijk kort en bondig, maar schrijf aansprekend genoeg om jouw klant aan te zetten tot actie. Welke actie? Dat bepaal jij!

Direct mail die aanzet tot actie

De beste opbouw van een direct mail krijg jeals het beeld, de vormgeving, boodschap, tone of voice, timing en het aanbod op de juiste manier samenkomen. Jij kent jouw klanten het beste en je weet wat je wilt bereiken. Meer website bezoek, meer verzoeken om informatie, wil je een afspraak maken of mensen verleiden om naar je winkel te komen. Leuk is om een zomers verrassing in het vooruitzicht te stellen als de ontvanger de gewenste actie ook daadwerkelijk onderneemt.

Direct mail ontwerpen en versturen?

Wil je een zomerse direct mail versturen? We helpen je met creatieve ideeën, een vlekkeloze uitvoering en verspreiding volgens jouw adressenbestand. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com