11 februari 2021

Stuur eens een kaartje

Tal van zaken hebben noodgedwongen al maanden de deuren dicht. We denken bijvoorbeeld aan kappers, sportscholen, pedicures en schoonheidssalons, Om je klanten te laten weten dat je nog steeds actief bent, kan een eenvoudig kaartje al wonderen doen. Via direct mail kun je je trouwe klanten laten weten dat je ze mist. Als je slim je adressenbestand naloopt en je direct mail gericht verspreid vallen de kosten alleszins mee.

Een ansichtkaartje op de deurmat van je klanten valt of en wordt gelezen. Zo krijgt jouw boodschap de aandacht die deze verdient. Van alle communicatiemiddelen zorgt direct mail nog steeds voor de hoogste respons. In een periode waarin het klantencontact minimaal is, is direct mail een leuke, makkelijke en voordelige manier om binding te houden met je klanten.

Valt meer op dan e-mail

Het leuke van een kaartje is dat het relatief voordelig is, maar meer opvalt dan een e-mail of andere online middelen.

Kaartje versturen?

We hebben volop ervaring in het succesvol versturen van ansichtkaarten via direct mail. Weten hoe? We vertellen je er graag alles over! Neem vandaag nog contact met ons op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com