Stuur eens een kaartje via direct mail

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

3 december 2019

Stuur eens een kaartje via direct mail

Traditiegetrouw sturen we elkaar een kerst- of nieuwjaarswens aan het einde van het jaar. Dit wordt nog volop gewaardeerd. Persoonlijk alles schrijven, kan veel tijd kosten. Overweeg eens een leuke direct mail actie. We versturen de kaarten dan volledig volgens jouw ontwerp naar de adressen uit jouw klantenbestand. Kleine moeite, groot plezier!

 

Geadresseerde post direct op de deurmat van je klant: zo krijgt jouw boodschap de aandacht die deze verdient. Of je nu meer omzet of klanten wilt, klanten wilt informeren of aan je binden. Van alle communicatiemiddelen zorgt direct mail nog steeds voor de hoogste respons. Aan het einde van het jaar is het een fantastische manier om te danken voor de samenwerking of alvast vooruit te kijken.

Slimme actie

Is januari vaak een ‘slappe’ maand? Gebruik dan jouw direct mail kaart om een slimme actie aan te kondigen. Geef korting, doe je showroommodellen de deur uit of vraag of je langs kunt komen om het nieuwe jaar te bespreken. Natuurlijk met een schaal oliebollen of iets anders waar je klanten warm voor lopen. Wees origineel en creatief. Zo geef je je omzet direct aan het begin van het nieuwe jaar een goede boost.

Voordelen van direct mail

  • Optimale beleving, bijvoorbeeld door formaat of zelfs geur
  • Bewezen: fysiek én online samen geeft een beter resultaat
  • Geen toestemming van de geadresseerde nodig; wel bij e-mail of bellen
  • Naast verzending kunnen wij ook jouw direct mail ontwerpen en drukken, dus makkelijk en snel
  • Valt meer op dan e-mail of andere online middelen

Meer informatie over direct mail

Wil je meer informatie over direct mail? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.