21 juni 2021

Stuur eens een kaartje!

We hoeven het jou niet uit te leggen. De coronapandemie hakte erin. We gingen massaal thuis werken en zagen elkaar alleen nog via een beeldscherm. Nu de zomer voor de deur staat en iedereen plannen maakt voor de vakantie valt een persoonlijk kaartje aan je medewerkers zeker in de smaak. Direct mail is daarvoor een prima oplossing. Wij verzorgen het graag!

Een kaartje ontvangen vindt iedereen leuk. Van aandacht worden we allemaal beter. Dat geldt ook voor je medewerkers, van wie je afgelopen periode onverhoopt veel heb moeten vragen. Met een leuke direct mail kaart bedank je ze voor hun inzet en wens je ze een goede zomer!

Verrassend

Er valt niet iedere dag een ‘ouderwets’ kaartje van je werkgever op de mat. Terwijl het eigenlijk hartstikke leuk is om een kaartje te krijgen.

Moeite

Een kaartje laat zien dat je de moeite hebt genomen om een direct mail actie te regelen.

Persoonlijk

Tegenwoordig wordt alles via de app besproken, des te specialer is het om de kaart te personaliseren. Je maakt het hierdoor extra persoonlijk.

Herinnering

Een kaartje wordt vaak bewaard, bijvoorbeeld door deze bij het bureau te hangen. Een kaartje is daarmee waardevoller dan een mail of appje.

Zullen wij jouw kaarten versturen?

Wij hebben volop ervaring met het versturen van gepersonaliseerde direct mail. Daar vertellen we je graag alles over! Interesse? Je kunt Verspreiden.com bereiken via telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com