23 april 2020

Stuur een flyer mee met een bestelling

Als je een webshop hebt, denk je misschien niet direct aan flyers als marketinginstrument. Je bent misschien wel erg gericht op online marketing. Toch kan een flyer weldegelijk goed werken. Een pakketje uit jouw webshop wordt immers met veel enthousiasme en ontvangen. Profiteer van de aandacht die uitgaat naar het bestelde product door een flyer bij te sluiten. Grote kans namelijk dat deze met evenveel enthousiasme gelezen wordt!

Wat voor een webshop goed werkt, is een flyer met een aantrekkelijke  kortingsactie. Hiermee stimuleer je je klant om een volgende aankoop te doen. Het inregelen van een kortingscode in jouw webshop is zo geregeld. Een ander idee is om jouw klant te vragen om webshop aan te bevelen bij vrienden, eventueel in combinatie met een kortingscode. Of verwerk bijvoorbeeld een rebus of puzzel in het ontwerp van je flyer. Zo is je klant actief bezig jouw webshop en zal hij je webshop beter onthouden.

Opmaak van je flyer

Zorg voor een mooie, nette lay-out. Oogt je flyer rommelig dan is dat voor de lezer onduidelijk. De kans is dan groot dat deze alsnog in de prullenbak terecht komt.

  • Gebruik een grote kop om gelijk op te vallen. Dit kan een titel of je logo zijn.
  • Kies voor goede, aansprekende foto’s.
  • Wees niet bang voor witruimtes in je flyers. Zo trek je de aandacht naar de belangrijkste teksten.
  • Gebruik van kleuren is erg belangrijk. Zorg ervoor dat de kleuren passen bij de huisstijl van je webshop.

Flyers ontwerpen en drukken?

Dat is ons dagelijkse werk! Natuurlijk doen we dit ook graag voor jou! Interesse? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag alles over. Je kunt Verspreiden.com bereiken via telefoon: 0113 70 02 12 of neem contact op via support@verspreiden.com.

 

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com