24 mei 2019

Stop je folder vol gereedschap en barbecues

Vaderdag komt eraan. Het perfecte moment voor een folder. Iedereen wil zijn vader, opa, stief- of schoonvader graag verrassen met een mooi cadeau. En jouw folder met leuke en originele vadercadeaus is daarbij een belangrijke bron van inspiratie!

Op zondag 16 juni is het Vaderdag en worden bijna alle vaders in Nederland in het zonnetje gezet. Probeer het de gulle gevers zo makkelijk mogelijk te maken door jouw folder huis aan huis te verspreiden. Neem daarin je beste tips en adviezen mee. Zet de leukste cadeaus die jij in huis hebt op een rijtje en zorg ervoor dat je voor ieder budget een mooie aanbieding hebt!

Vaderdag folder

Een Vaderdag folder is passend voor een breed aantal winkels. Logisch, want geen een vader is hetzelfde. Misschien verkoop je boeken, cd’s en dvd’s? Maak een mooie folder en geef wat persoonlijke lees- of kijktips! Heb je een audio- en hifi winkel? Kom dan met een aantrekkelijke aanbieding. Richt je je op vaders die graag koken, presenteer je keukenapparatuur en kookspullen dan in een folder die nadrukkelijk gericht is op Vaderdag. Vanzelfsprekend kun je met nog veel meer producten een folder vullen, zoals tuingereedschap, gereedschap, sieraden, producten om te scheren en trimmen en sportartikelen.

Een folder werkt!

Een huis aan huis folder is een slimme besteding van je reclamebudget. Het levert rendement op. Dat ontdek je als je in de cijfers duikt. Zo zijn de folders voor bijna de helft van de Nederlandse huishoudens leidend bij het maken van een boodschappenlijstje. Opvallend is dat ook het opdoen van inspiratie en cadeau ideeën steeds belangrijker wordt. Onderzoek toont aan dat de folder in hoge mate als ontspanning wordt gelezen. Met andere worden: folders lezen is leuk. Vaderdag leent zich er perfect voor om op deze behoefte in te spelen. Met goede content, mooie Vaderdag aanbiedingen en aantrekkelijke fotografie, trek je de lezer naar je folder. En dus naar je winkel!

Folders maken en verspreiden?

Verspreiden.com is sterk in het maken en  verspreiden van aantrekkelijke folders. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com