14 april 2016

Stoere folders voor Vaderdag

Op zondag 19 juni is het Vaderdag. Een dag waarop vader verwend wordt. Natuurlijk is iedere vader anders, maar folders brengen de gulle gevers wel op ideeën. Met de juiste folder zet je kinderen (en hun moeders) aan om hun vader of opa te verrassen. Een mooie barbecue, handig gereedschap of een lekker geurtje. Er zijn tal van artikelen en aanbiedingen te bedenken die het goed doen in een mooie huis aan huis verspreide folder.


Folderverspreiding

Folders voor Vaderdag hebben natuurlijk een ‘mannelijke’ uitstraling. Het moet voor de ontvanger direct duidelijk zijn wat de folder in petto heeft: aantrekkelijke Vaderdag aanbiedingen, cadeautips en voordeeltjes. Inspiratie voor het vinden van een goed Vaderdag cadeau wordt door tal van lezers gewaardeerd. Want meestal willen we wel iets doen voor Vaderdag. Maar wat? Met de juiste folder kun je juist deze twijfelaars over de streep trekken. Overtuig met je folder dat jouw winkel het juiste Vaderdag cadeau heeft. En wie wil er nu met legen handen staan op deze dag.

Folders verkopen

Een goede, huis aan huis verspreide folder stimuleert de verkopen. Onderzoeken tonen keer op keer aan dat folders direct meetbare effecten hebben. De investering in een folder met het thema Vaderdag levert dus gegarandeerd extra omzet op. Wil je als winkelier, restaurateur of bouwmarkt profiteren van Vaderdag kies dan voor een stoere folder en verspreid deze huis aan huis.

Wil je meer informatie over verspreiding van folders voor Vaderdag? Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com