1 april 2022

Steek je folder in het oranje

Verspreid je folders of wil je folders gaan verspreiden? Bedenk dan dat het bijna Koningsdag is! Het is superleuk om je folder dan een feestelijk tintje mee te geven in de kleuren oranje en natuurlijk rood, wit en blauw. Verspreid je normaal geen folders? Dan is Koningsdag misschien een mooie dag om toch eens op in te haken met een folder.

Een folder maken en verspreiden is een krachtig reclamemiddel en nog steeds succesvol. Mensen lezen graag folders en vinden het leuk om zich te laten inspireren. Natuurlijk scoor je met aanbiedingen, maar een mooie presentatie van jouw assortiment kan ook inspirerend zijn. Denk bijvoorbeeld aan die artikelen die je juist op Koningsdag zou kunnen verkopen. Artikelen uit je vaste assortiment of speciale artikelen die gericht zijn op Koningsdag. Heb je oranje tompoezen, oranjebitter of een speciaal voor Koningsdag samengesteld barbecuepakket? Dat laat je weten via je folder!

Huis-aan-huis verspreiding

Folders voor Koningsdag kun je op verschillende manieren laten verspreiden. Natuurlijk bepaal je zelf waar! Met de huis-aan-huis verspreiding van jouw Koningsdag folder kom je in beeld bij je (potentiële) klanten. Een folder zet daadwerkelijk aan tot aankopen. Dus zorg dat je voorbereid bent en voldoende op voorraad hebt.

Folder maken voor Koningsdag?

Bij Verspreiden.com gaan we graag voor je aan de slag. We kunnen je folder maken, maar ook verspreiden! Dat doen we door het hele land. Wil je meer weten over huis-aan-huis folder verspreiding ? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com