7 februari 2022

Start Pasen met een folder

Begin Pasen goed met een aansprekende Paas folder. Een folder met al jouw Paas aanbiedingen geeft, huis aan huis verspreid, een enorme boost aan je Paas omzet. Een folder maken voor Pasen is ook nog eens heel erg leuk! Je kunt losgaan met paaseieren, paashazen en veel groen en geel.

Paas folders worden goed gelezen, zoals eigenlijk alle folders die thuis op de deurmat vallen. Dit komt vanwege de attentiewaarde van post. Dat kun je niet vergelijken met digitale post. Een Paas folder gaat eenvoudigweg altijd door iemands handen. Hoe aansprekender, hoe groter de kans dat de ontvanger je Paas folder gaat lezen. Ook in de huidige digitale wereld zijn folders dus nog steeds een opvallend sterk reclamemiddel.

Alle Paas aanbiedingen in je folder

In je Paas folder kun je al jouw Paas aanbiedingen overzichtelijk presenteren. Het fijne van een folder is dat je de ontvangers de folder erbij kunnen pakken en lezen wanneer het hen uitkomt. Bijvoorbeeld bij het maken van het wekelijkse boodschappenbriefje. Als je je realiseert dat de meeste mensen graag iets extra’s doen met Pasen is het dus een slimme zet om daar bij te zijn met een goede folder!

Folder lezen en actie!

Interessant is dat tachtig procent van de mensen die de folder gelezen hebben, ook daadwerkelijk overgaan tot actie en bijna twee derde van de lezers neemt de aankoop van de Paas aanbiedingen in je folder in overweging.

Aan de slag?

Kortom, het maken en drukken van folders voor Pasen is een dus een slimme manier om je Paas omzet te verhogen. Zullen we samen aan de slag gaan? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com