9 februari 2023

Start nu met je Paas folder

Pasen is een feestdag die veel mensen vieren. Met een folder kun je op deze feestdag inspelen. Als je op tijd begint, heb je alle tijd om na te denken over de inhoud, vormgeving en verspreiding van je folder. Zo weet je zéker dat je Paas folder een succes zal zijn.

Pasen is bij uitstek een feestdag om te profiteren van de kracht van de folder. Tal van artikelen zijn in die periode in trek. Het is bovendien niet alleen Pasen, mensen merken in deze tijd van het jaar dat het buitenseizoen voor de deur staat. Ze hebben interesse in lekker Paas eten en drinken, maar ook in tuinartikelen, woonaccessoires en de nieuwste voorjaarsmode. Een uitgelezen kans dus om met een goed verzorgde en slim verspreide folder in te spelen op de kooplust van consumenten.

Alles in Paas thema
Wie kiest voor folderverspreiding rond Pasen, doet er goed aan met dit thema te werken. Kies voor een kleurstelling die bij Pasen hoort, zoals zachte pasteltinten geel, groen en roze. Gebruik kippen, kuikens en natuurlijk heel veel eieren. Maak de uitstraling van je folder zo onweerstaanbaar, dat mensen deze onbewust heel graag even willen doorbladeren.

Inspireer!
Hoe langer mensen in je folder lezen, hoe beter dat is! Zorg dus voor aantrekkelijke foto’s en interessante of inspirerende teksten. Vertel wat de voordelen van een bepaald product zijn, deel je eigen ervaringen of maak een leuke opsomming van interessante tips &tricks. Ben je bakker? Vertel dan hoe je een lekker paasontbijt kunnen samenstellen. Verkoop je snijbloemen? Leg dan uit hoe de bloemen lang mooi blijven in de vaas. En heb je een groentewinkel, deel dan je beste recepten voor een Paas brunch.

Folder verspreidingsgebied
Wil je folders uiteindelijk gaan verspreiden, kies dan voor een professionele partner. In overleg kun je het verspreidingsgebied bepalen zodat het rendement van jouw Paas folders zo hoog mogelijk is. Wil je meer weten over folderverspreiding? We vertellen er graag meer over! Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com