20 januari 2022

Start het jaar met een bedrijfsmagazine

Een bedrijfsmagazine is een goed middel om je bedrijf mee te presenteren. Als je hier aan het begin van het jaar tijd, geld en energie in investeert, heb je met het bedrijfsmagazine het komende jaar een mooi magazine om je bedrijf te presenteren. Je kunt het verspreiden onder bestaande medewerkers en klanten, maar natuurlijk inzetten bij prospects, banenbeurzen, bedrijvenbeurzen en bij het aannemen van een nieuwe collega. Het is een slimme manier om goed met je bedrijf voor de dag te komen.

Bedrijfsmagazines helpen om van je nieuwe klanten blijvende klanten te maken. Van je blijvende klanten loyale klanten te maken. En om nieuwe medewerkers direct over heel veel zaken te informeren. Een mooi vorm gegeven bedrijfsmagazine met interessante artikelen en sterke fotografie is een waardevol cadeau met de karakteristieke vormgeving die jouw bedrijf kenmerkt.

Interessant bedrijfsprofiel

Met een bedrijfsmagazine maak je een interessant bedrijfsprofiel, dat je volledig zelf in de hand hebt. Belangrijk is dat daarin duidelijk de kennis en ervaring van jouw bedrijf naar voren komt. Kies voor een gevarieerde inhoud van zwaar en luchtig, lange en korte verhalen, met een persoonlijk en bedrijfsmatige touch. Kortom een afwisselende mix van interviews, reportages, tips, adviezen en luchtige ‘wist-je-datjes’. Besteed daarvoor veel aandacht aan goede teksten en aansprekende fotografie.

Overtuigend

Een bedrijfsmagazine heeft meer overtuigingskracht dan een serie advertenties. Met inhoudelijke artikelen en mooie bedrijfsreportages bereik je jouw (potentiële) klanten en medewerkers op een heel ander niveau. Hiermee zorg je voor ontspanning, herkenning, kennis of inspiratie. Bedrijfsmagazines creëren waarde en een duidelijk gevoel van verbondenheid bij je bedrijf.

Starten met jouw bedrijfsmagazine?

Verspreiden.com helpt je graag met het opzetten, maken en verspreiden van een bedrijfsmagazine. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@trainews.nl. We denken graag met je mee.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com