13 mei 2021

Staat jouw Vaderdag flyer al in de steigers?

Het is bijna Vaderdag! Staat jouw Vaderdag flyer al in de steigers? Ons advies is: doen! Want huis-aan-huis verspreiding werkt. Een goede, huis aan huis verspreide flyer versterkt de verkopen. Onderzoeken tonen keer op keer aan dat flyers direct meetbare effecten hebben. De investering in een flyer met voor Vaderdag levert dus gegarandeerd extra omzet op.

Vaderdag is de dag waarop vaders extra in het zonnetje worden gezet. Natuurlijk is iedere vader anders, maar flyers brengen de gulle gevers wel op ideeën. Met de juiste folder zet je kinderen (en hun moeders) aan om hun vader of opa te verrassen. Een mooie barbecue, handig gereedschap of een lekker geurtje. Er zijn tal van artikelen en aanbiedingen te bedenken die het goed doen in een mooie huis aan huis verspreide flyer.

Folderverspreiding

Flyers voor Vaderdag hebben natuurlijk een feestelijke uitstraling. Het moet voor de lezer direct duidelijk zijn dat jouw flyer inspiratie biedt. Vul je flyer met leuke Vaderdag aanbiedingen en originele cadeautips. Met de juiste flyer kun je de lezer overtuig dat jouw winkel dit jaar het juiste Vaderdag cadeau in huis heeft.

Meer weten over de verspreiding van flyers

Interesse in het verspreiden van een flyer voor Vaderdag? Dat verzorgen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com