19 mei 2022

Staat de Vaderdag folder al op je lijstje?

Vaderdag, op zondag 19 juni a.s. vraagt om een folder. Staat de Vaderdag folder bij jou al op je verlanglijstje? Zeker doen! Met een folder inspireer je gulle gevers om een mooi cadeau te kopen en zet je de twijfelaars aan om mee te doen. Natuurlijk is iedere vader anders en daarmee hun wensen maar met je folder breng je mensen wel op ideeën. Met de juiste folder zet je kinderen (en hun moeders) aan om hun vader, opa of wie dan ook te verrassen. Een mooie barbecue, handig gereedschap , mooie fles wijn, tuinplanten of gewoon een doos lekkere chocolade, bedenk het maar: je kunt elke vader op tal van manieren blij maken!

Folderverspreiding

Folders voor Vaderdag hebben natuurlijk een feestelijke uitstraling. Als je folder op de deurmat ligt moet in één klap duidelijk zijn wat voor folder het is: een folder met Vaderdag tips en ideeën! Een folder dus die je wilt lezen als je iets voor Vaderdag wilt doen. Overtuig met je folder dat jouw winkel het juiste Vaderdag cadeau in het huis heeft.

Folders verkopen

Een goede, huis aan huis verspreide folder stimuleert de verkopen. Onderzoeken tonen keer op keer aan dat folders direct meetbare effecten hebben. Mensen komen daadwerkelijk in actie na het lezen van een folder! De verspreiding van een folder met Vaderdag kan je omzet een flinke boost geven. Wil je als winkelier, restaurateur of bouwmarkt profiteren van Vaderdag? Kies dan voor een feestelijke en inspirerende folder en verspreid deze huis aan huis.

Folders verspreiden met Vaderdag?

Wil je meer informatie over verspreiding van folders voor Vaderdag? Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com