18 oktober 2019

Speelgoedfolder op de deurmat

De eerste speelgoedfolder ligt op de deurmat. Hét teken dat het seizoen voor de Sinterklaasfolders is begonnen! Het eerste papieren Speelgoedboek kwam dit jaar van Bol.com. Iets eerder dan de de traditionele Intertoys speelgoedfolder. Het zijn de perfecte naslagwerken voor cadeautjeszoekers, cadeautjesgevers en allerlei hulp-Sinterklazen.

 

Bol.com had al een digitaal speelgoedboek, maar koos dit jaar ook voor een gedrukte editie. Deze is overigens niet huis-aan-huis verspreid. Bol.com koos voor geadresseerde post aan huishoudens met kinderen. De speelgoed folder is ook af te halen bij winkels van Albert Heijn. Aan e-commerce-vakblad Twinkle legde Bol.com de meerwaarde van print uit: “Kinderen kunnen met het boek een verlanglijstposter maken waarop zij hun wensen kunnen plakken en kunnen versieren met een bijgevoegd stickervel. Leuk voor kinderen om te knutselen en handig voor ouders omdat ze weten wat hun kinderen graag willen.” Volgens de online retailer blijkt uit onderzoek dat consumenten een steeds grotere behoefte hebben aan inspiratie om tijdens de drukke feestdagen.

QR-koppeling met online

Het Bol-speelgoedboek maakt ook handig gebruik van koppelingen naar het eigen online platform: in plaats van prijzen staan er bij alle artikelen QR-codes die gebruikers direct naar de juiste bestelplek brengen. Ook kan er op die manier een online-verlanglijstje worden gemaakt, of de wensen kunnen bijvoorbeeld via WhatsApp worden gedeeld.

Ook je speelgoed folder op de deurmat?

Wij verzorgen de verspreiding graag voor je. Landelijk, provinciaal of op postcodegebied. Aan jou de keuze. We leggen de mogelijkheden graag aan je uit. Neem daarvoor contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Bron

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com