19 oktober 2021

Speelgoedboek is folder met AR

Het Speelgoedboek is de folder of beter catalogus waar misschien jaarlijks misschien wel het meest naar wordt uitgekeken. Door alle kinderen van Nederland, hun ouders en natuurlijk Sinterklaas en de Kerstman. De nieuwste editie van Het Grote Speelgoedboek zit vol leuke, digitale snufjes.

Dit jaar bevat Het Grote Speelgoedboek 1.200 producten die worden gepresenteerd aan de hand van  foto’s en video’s, maar ook leuke weetjes en quizvragen. De webwinkel die Het Grote Speelgoedboek maakt, maakt gebruik van AR (Augmented Reality). Augmented Reality wordt ook wel vertaald als toegevoegde realiteit. Er is sprake van AR als er digitaal een extra laag informatie over de werkelijkheid wordt gelegd. Met augmented reality (AR) kan een deel van de producten uit het speelgoedboek tot leven worden gebracht. Zo kan het speelgoed bijvoorbeeld levensecht in de kamer worden gezet. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar het is ook praktisch; je ziet direct hoe groot een bepaald speelgoed is. Dit maakt het maken van een goed verlanglijstje nog leuker, makkelijker. Bovendien, Sinterklaas en de kerstman voorkomen hiermee miskopen.

Verspreiding via brievenbus

Dat deze grote speelgoed catalogus een succes is blijkt wel uit de cijfers uit 2020. In dat jaar  hebben bijna 3 miljoen kinderen met Het Grote Speelgoedboek en de bijbehorende app gespeeld. En zijn er meer dan 1 miljoen verlanglijstposters gemaakt. Dit jaar worden ongeveer 3,5 miljoen speelgoedboeken verspreid via de brievenbus.

Folder voor Sinterklaas?

Wil je weten hoe je een folder kunt maken en verspreiden? Zullen we je bijpraten? Neem dan contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com