27 augustus 2021

Speel in op thema ‘back to school’

De zomervakantie nadert zijn einde. Scholieren, studenten en hun ouders maken zich op voor een nieuw schooljaar. Daar horen nieuwe schoolspullen bij, nieuwe kleren en voor sommigen zelfs een compleet nieuwe kamer of studieplek. Met een flyer of folder kun je daarop inspelen. Laat zien dat winkelen bij jou voldoende is om een vliegende start te kunnen maken.

Het effect van folders en flyers is aanzienlijk. Consumentenonderzoeken bewijzen keer op keer dat folders daadwerkelijk zetten aan tot actie! Meer dan de helft van de lezers overweegt bepaalde aankopen te doen na het lezen van een folder. Bijna de helft van de lezers geeft aan met enige regelmaat producten uit de folder in huis te halen. Aanbiedingen zijn de belangrijkste drijfveer om folders te bekijken. Maar ook inspiratie is voor veel mensen een reden om de folder door te bladeren.

Goed inspelen op wensen

Wees dus creatief en vernieuwend met je folder of flyer. Laat zien hoe je hip voor de dag komt op je eerste schooldag, geef tips voor een eigentijdse studieplek en presenteer de meeste belangrijke schoolspullen overzichtelijk: van nieuwe etui tot laptop of rekenmachine.

Meer weten over folderverspreiding

Wil je weten hoe je een folder kunt maken en verspreiden? Zullen we je bijpraten? Neem dan contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com