26 maart 2018

Slimme aanbiedingen in je folder

Wil je een folder maken, bedenk dan dat Nederlanders gek zijn op korting! Niet voor niets vind je in iedere folder wel een speciale aanbieding, kortingscode of een spectaculaire last-minute deal. Folders met de juiste kortingen en aanbiedingen verleiden je klanten om vaker of meer bij je te kopen.

Het idee achter kortingen is dat mensen van nature bang zijn voor verlies. Ze willen dus geen aanbieding missen. Sterker nog: mensen die een goede aanbieding scoren, voelen een zekere trots! Maak daar dus gebruik van in je folder!

De eenvoudigste korting: een van-voor prijs

Van alle folderkortingen is deze het makkelijkst. Je verlaagt de prijs van een product, al dan niet tijdelijk, en laat in je folder ook duidelijk de oude prijs zien. Zo ziet je klant dat hij wat kan besparen. Een tijdelijke aanbieding werkt het beste: je klant is bang om de aanbieding mis te lopen als er een einddatum aan zit. Hij zal dus eerder tot kopen over gaan.

De kortingscoupon

In plaats van een korting voor iedereen aan te bieden, kun je ook werken met een kortingscoupon in je folder. Je klant krijgt dan korting als hij die kortingscoupon uit je folder knipt.

  • Een vast bedrag, bijvoorbeeld € 5,00.
  • Een tweede product gratis
  • Gratis boodschappentas

Verbind aan de kortingscoupon een einddatum om je klant te verleiden snel naar je winkel te komen. Ook kun je pas korting geven bij een minimum besteding, bijvoorbeeld vanaf € 50. Zo verleid je de klant om net nog wat extra artikelen in het winkelmandje te leggen.

Folder met combinatie aanbiedingen

Een klant komt misschien naar je winkel voor een specifiek product. Door een combinatie aanbieding te maken met dat product en een product dat er goed bijpast, kun je je klant overhalen om net iets meer te kopen. Met een combinatie aanbieding bied je 2 of meer producten aan voor een lagere prijs dan wanneer je die apart zou kopen.

Meer weten over folders en folderaanbiedingen?

We vertellen je er graag alles over! Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com