10 november 2022

Slim verspreiden met postcodefilter

Voor het huis-aan-huis verspreiden van je folder of flyer of het versturen van je direct mail geldt dat het succes het grootst is als deze op de juiste deurmat valt. Die deurmat kun je willekeurig kiezen, maar wie slim is gebruikt het postcodefilter van Verspreiden.com.

Met het postcodefilter kun je jouw huis-aan-huisverspreiding en/of direct mail super effectief inzetten en zodoende precies de juiste doelgroep bereiken. Met het postcodefilter kun je namelijk erg eenvoudig een verspreidgebied samenstellen. Hiervoor kun je kiezen uit alle postcodes die in Nederland gebruikt worden. Maar dat niet alleen! Deze postcodes bevatten een schat aan informatie, bijvoorbeeld over het aantal koopwoningen en huurwoningen, het gemiddelde bouwjaar van woningen, de gemiddelde WOZ waarde, gemiddelde huishoudinkomens, specifieke doelgroepen zoals kinderen of ouderen en de aanwezigheid van eventuele ja-stickerregelgeving.

Nauwkeurig je doelgroep kiezen

Heb je dus eenmaal je verspreidgebied bepaald, dan kun je door middel van filters steeds nauwkeuriger op je doelgroep filteren. Dat kan met één filter, maar ook met meerdere filters tegelijk. Het spreekt voor zich dat hoe meer filters je hanteert, hoe fijnmaziger je selectie wordt.

Straal bepalen

Interessant is verder dat je ook een ‘straal’ kunt selecteren, waarbinnen je je folder, flyer of direct mail wilt verspreiden. Als je een postcode invoert, worden automatisch de postcodes toegevoegd binnen de door jou opgegeven straal. Zo weet je zeker dat je precies jouw (potentiële) klanten bereikt.

Meer weten?

Heb je vragen over de mogelijkheden voor huis-aan-huisverspreiding of direct mail? Laat het ons weten! Wij helpen je graag. Bel of stuur een e-mail naar Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com