2 juli 2020

Sla handen ineen in een folder

Winkelcentra zetten alles op alles om publiek aan zich te binden. Zeker nu door de coronacrisis mensen massaal het internet zijn opgegaan, is er een wereld (terug) te winnen. Slimme ondernemers slaan de handen ineen. Kies er bijvoorbeeld voor het gezamenlijke aanbod te presenteren in een aantrekkelijke, wervende folder. Deze kun je in iedere winkel verspreiden.

Een folder waarin je het stadshart, dorpscentrum of winkelcentrum presenteert, is aantrekkelijk voor de lokale bevolking en voor toeristen. Voorkom dat het een folder wordt met een ‘droge’ opsomming van advertenties en adressen. We denken graag mee om er een mooie, wervende folder van te maken.

Werving en beleving

Deel leuke kortingsbonnen en versterk elkaar door bijvoorbeeld kortingen van verschillende winkeliers te stapelen of met elkaar te verbinden. En vergeet de horeca niet. Zo help je elkaar! Vertel daarnaast over de passie van de deelnemende ondernemers. Maak het zo persoonlijk mogelijk, zodat de beleving nog sterker wordt. Het is fijn om te weten bij je je kleding, home decoratie bloemen koopt. In de folder maak je verder ruimte voor een leuke wandelroute en leuke tips om met de kinderen te doen. Zijn er evenementen? Vermeld deze dan ook.

Folders maken

Wij maken regelmatig folders en delen onze kennis en ervaring daarmee graag met jou. Wil je verder praten? Neem dan contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.

 

 

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com