9 november 2016

Sinterklaasfolders werken

Sinterklaas komt bijna aan in Nederland. Dat betekent dat de cadeautjesjacht van alle hulp-Sinterklazen geopend is. Help deze hulp-Sinterklazen met de juiste folders in de brievenbus. Met slimme huis aan huis folderverspreiding bereik je precies jouw doelgroep. Slim verspreiden betekent meer klanten en meer omzet.

Slimme mkb-ers kiezen voor ‘intelligent’ verspreiden. Met een intelligent verspreidplan maak je slim gebruik van alle mogelijkheden voor het verspreiden van jouw reclamefolder. Daarbij gebruik je de beschikbare (klant)data optimaal.

Verspreiden folders

Voor het fysiek verspreiden van de folder bestaan diverse kanalen. Naast aandacht voor de inhoud en vormgeving van de folder is het belangrijk om aandacht te besteden aan de juiste distributiewijze van je folder. Het verspreidniveau is een belangrijke factor bij de keuze voor een of meerdere verspreidvorm(en). Er kan onderscheid worden gemaakt tussen de volgende niveaus (in oplopende volgorde van fijnmazigheid):

  • 4-positie postcode – Gemiddeld ca. 1.860 huishoudens
  • Bezorgwijk – Gemiddeld ca. 270 huishoudens
  • 6-positie postcode – Gemiddeld ca. 17 huishoudens
  • Adresniveau – 1-op-1 bereik van huishoudens

Als slechts de helft of een nog kleiner deel van een 4-positie postcode bestaat uit jouw doelgroephuishoudens, is het verstandig om te kiezen voor een fijnmaziger verspreidniveau. Hierbij adviseren wij om de hogere verspreidkosten per huishouden af te zetten tegen de besparing in druk- en verspreidoplage.

Advies folderverspreiding

Als je wilt starten met het verspreiden van folders rond Sinterklaas, is het raadzaam om vooraf advies in te winnen over hoe je dit het beste kunt doen. Wij adviseren je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com