19 oktober 2015

Sinterklaasfolders gunstig voor uw decemberomzet

Misschien wordt naar geen enkele folder zo uitgekeken als naar de sinterklaasfolder. Jong en oud lezen de sinterklaas folders met veel plezier en met veel aandacht. Logisch in deze folders rond 5 december staan allerlei leuke cadeautjes, tips en adviezen. Zo’n Sinterklaas folder wil je lezen!


Folders sinterklaas

Sinterklaas folders verspreiden is goed voor de winkelomzet. Logisch want juist in deze folders kun je je complete aanbod presenteren, inclusief aantrekkelijke aanbiedingen. Je folder valt nog meer op als je deze op de juiste manier vormgeeft. Natuurlijk is kleurgebruik belangrijk, maar een folder gericht op de kinderen heeft een andere vormgeving en taalkeuze dan een folder gericht op mannen, vrouwen of ouderen. De Sinterklaas folder is bovendien een handig middel voor iedereen om op zijn of haar verlanglijstje precies aan te geven welk cadeau ze bedoelen. Zeg zelf, je hebt vast wel eens verlanglijstje gezien waarin wordt verwezen naar een specifieke bladzijde in de folder voor Sinterklaas. En wist je dat je ook leuke schoencadeautjes kunt aanprijzen in de folder voor 5 december?

Hoog rendement

Huis-aan-huis bezorgd drukwerk wordt veelal gelezen voor ontspanning en vertier. En natuurlijk voor de speciale aanbiedingen. Zeker in de Sinterklaas en Kerst periode nemen mensen hiervoor alle tijd. Huis-aan-huis verspreiding scoort een bewezen hoog rendement, zeker met Sinterklaas en Zwarte Piet op de voorkant. Het is bovendien een prima manier om je doelgroep heel gericht te bereiken.

Sinterklaas in de brievenbus

Een goede, kleurrijke Sinterklaas reclamefolder en slimme, goed uitgekiende verspreiding hebben een gunstig effect op uw decemberomzet. De huis-aan-huis verspreiding van een folder voor Sinterklaas is daarvoor een fantastisch instrument, dat veel klanten naar de winkel en/of de webshop trekt. De jonge kinderen die nog trouw in Sinterklaas geloven en de oudere hulp-sinterklazen en pieten die sinterklaascadeautjes willen (kopen), bekijken de etalage, bezoeken de winkel of kiezen voor gemak door een bestelling te plaatsen via je website.

Wil je meer informatie over verspreiding van Sinterklaasfolders? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com