22 oktober 2020

Sinterklaas speelgoedboek volledig interactief

Deze catalogus is een jaarlijks terugkerend fenomeen: het grote speelgoedboek. Kinderen kijken er reikhalzend naar uit. Ouders en andere hulp Sinterklazen vinden er volop inspiratie. Dit jaar zit de bijna 200 pagina’s dikke papieren catalogus vol digitale innovaties. Via een speciale speelgoedboek-app kunnen kinderen de bijna 900 producten uit het boek tot leven brengen. Ook kunnen ze luisteren naar ‘8D luisterverhalen’.

De speelgoed catalogus werd vorig jaar voor het eerst door bol.com uitgegeven. Het grote speelgoedboek bevat dit jaar veel vernieuwingen. Volgens bol.com is het daarmee veel meer dan een catalogus geworden. Het is een echt doeboek voor kinderen boordevol spelletjes en technologische snufjes. Via een speciale speelgoedboekapp kunnen kinderen het boek tot leven laten komen.

Verlanglijst

Superleuk is natuurlijk dat de enige echte Sinterklaas een video-introductie doet, waarna de kinderen met de app aan de slag kunnen. Zo kunnen ze de plaatjes in het boek scannen, waarna beelden en filmpjes over het artikel verschijnen. Er staan zo’n 890 producten in het speelgoedboek, waarover meer dan 15.000 foto’s, video’s, weetjes en quizvragen te vinden zijn. Alles bij elkaar levert het boek meer dan 100 uur plezier op voor kinderen. Leuk is ook de verlanglijstposter en het stickervel in het boek.

Samen aan de slag?

Ook met Sinterklaas aan de slag of een interactieve brochure of catalogus? We vertellen je graag over de mogelijkheden. Je kunt Verspreiden.com bereiken op 0113 700 212 of stuur je vraag naar  support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com