12 oktober 2016

Sinterklaas folders met tips en ideeën

De speelgoedfolder van Intertoys in de brievenbus is een duidelijke voorbode dat Sinterklaas in aantocht is. En net als deze winkelketen kunnen tal van winkels profiteren van de ‘koop- en cadeautjeswoede’ die in de laatste weken van het jaar ons land beheerst. Schoencadeautjes, pakjesavond, surprises en persoonlijke verrassingen; een goede voorbereiding begint met het lezen van folders.

Ruim de helft van de Nederlanders (61%) leest de papieren folder. Zij doen dit om op de hoogte te zijn van aanbiedingen maar ook ter ontspanning, vooral in de avonduren. En ze worden er actief van: meer dan 80% komt in actie na het lezen van een papieren folder. Lezers van folders blijven graag op de hoogte van de aanbiedingen die erin staan. Met effect, want 49% koopt regelmatig een product uit een folder. Met deze kennis in het achterhoofd is de conclusie gerechtvaardigd: ‘folderen’ loont en het loont zéker in de periode dat kopers ook daadwerkelijk inspiratie en ideeën zoeken over wát te kopen.

Juist omdat folders vaak ook ter ontspanning gelezen worden, is het belangrijk om aandacht te besteden aan inhoud en vormgeving. Zorg dat de juiste productinformatie afgewisseld wordt met leuke december tips, lekkere recepten of enkele doe-het-zelf surprise ideeën. De vormgeving in de laatste weken van het jaar is warm en huiselijk. Zoals we ons voelen, willen we weerspiegeld zien in wat we lezen. Zo combineert een goede folder de behoefte aan ontspannend lezen met een ongedwongen aanzet om de producten uit de folder aan te schaffen.

Folders verspreiden

Wil je meer informatie over de verspreiding van folders voor Sinterklaas? Daar weten we alles van. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com