16 december 2021

Serveer jij een dunch? Laat het weten!

Dunch: lunch + diner.  Sinds de nieuwe lockdown is dit de nieuwe manier van uit eten gaan. Dit betekent dat je lekker vroeg aan tafel kunt gaan in een restaurant. Sommige restaurants bieden een uitgebreid gangenmenu aan vanaf de middag. Bij andere restaurants schuif je wat later aan. Serveer jij ook een dunch? Laat het dan weten met een flyer!

Het idee van een dunch is dat je op tijd deur uit kan, zonder in te leveren op kwaliteit of ervaring. Zo ervaar je alsnog het unieke gevoel van uit eten gaan. Serveer jij mooie gerechten, fijne wijn en bied je een geweldige service? Gebruik dan een flyer om je potentiële gasten hierover te vertellen.

Gebruik een flyer

Een flyer is een voordelig en makkelijk communicatiemiddel. In de brievenbus is de impact groot. Een flyer bestaat uit een enkel blad dat aan weersijden bedrukt kan worden. Het eerste doel van een flyer is opvallen en nieuwsgierig maken. Gebruik een flyer voor een korte boodschap over een evenement, een aanbieding, een opening of dus de start van de dunch-mogelijkheden in jouw restaurant. Mensen hoeven geen lange teksten te lezen, noch iets open te vouwen. De boodschap komt dus meteen over. Flyers worden meestal niet lang bewaard.

Flyers maken en verspreiden?

Wij maken flyers en kunnen deze bovendien heel gericht, op postcodeniveau, verspreiden. Zo weet je zeker dat je de juiste gasten bereikt. Wij staan klaar om direct met jouw flyer aan de slag te gaan. Bel vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com