10 mei 2016

Sealpakket lezen is een feestje

Voor veel mensen is het lezen van het wekelijkse sealpakket met folders een klein feestje. De folders in het sealpakket komen altijd schoon, netjes en droog bij de lezers aan. Een kopje koffie of thee erbij en bladeren maar!

Bij Verspreiden.com weten we dat je folder of brochure met zorg hebt samengesteld en gedrukt. Natuurlijk wil je dan ook dat deze met dezelfde zorg en aandacht op de deurmat valt. De keuze voor het sealpakket is dan een slimme. Je huis-aan-huis verspreide folder ligt dan gegarandeerd schoon, netjes en droog in de brievenbus. Heel belangrijk, want een verfrommelde, natte of gescheurde folder gaat over het algemeen linea recta richting prullenbak.

Optimale bezorgkwaliteit

Voor het gesealde folderpakket wordt gewerkt met milieuvriendelijke folie. De bezorgkwaliteit is hiermee optimaal. Om die reden is het folder sealpakket zowel onder de consument als onder retailers heel populair. Dat folders nog steeds met veel plezier gelezen worden, blijkt keer op keer uit verschillende onderzoeken. Weet je bijvoorbeeld dat mensen gemiddeld zo’n 40 minuten per week besteden aan het doorlezen van ongeadresseerd drukwerk.

Folders populair

H-a-h bezorgd drukwerk wordt vooral gelezen voor ontspanning en voor de speciale aanbiedingen. De gesealde pakketten dragen bij aan het leesplezier. Want mensen ontvangen nu eenmaal liever een droog en net pakket folders dan een paar losse gekreukte exemplaren. En bovendien, doordat de verschillende folders gecombineerd worden, is het sealpakket ook ideaal om op het gemak te kijken en vergelijken.

Wil je meer informatie over folders verspreiden in een sealpakket? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com