12 januari 2017

Scoren met Valentijnsdag

Folders versturen rond Valentijnsdag! Wie een goed aanbod heeft voor die dag, doet er goed aan dat kenbaar te maken. En goed! Dat kan met huis aan huis verspreiding van folders of flyers. Een romantisch diner voor twee, een mooi boeket rozen, een leuke wenskaart of een sieraard. Er zijn tal van producten te bedenken die met Valentijnsdag geliefd zullen zijn.

De NOM Foldermonitor 2016 bewijst dat folders aanzetten tot actie. En dat geldt ook voor Valentijnsdag! Een folder zet aan tot actie. 76% van de lezers leest folders voor de speciale aanbiedingen. En bijna de helft van de lezers (46%) koopt regelmatig een product uit de folder. Heb je een goede aanbieding voor Valentijnsdag? Dan moet je dus daarmee op de deurmat liggen!

Valentijnsdag folder

Natuurlijk moet je Valentijnsdag folder eruit springen. Zelfs wie geen plannen heeft om iets te doen, moet eigenlijk verleid worden om zijn of haar geliefde alsnog te verrassen. Kies dus voor aansprekend beeldmateriaal, overtuigende teksten en natuurlijk een goede Valentijnsdag-aanbieding. Zo wordt scoren met Valentijnsdag heel gemakkelijk!

Folders verspreiden

Wil je meer informatie over verspreiding van folders rond Valentijnsdag? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com