Scoor met Summer Sale brochure

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

25 juli 2019

Scoor met Summer Sale brochure

Een folder met jouw Summer Sale scoort gegarandeerd hoge ogen. Halverwege de zomer is het traditioneel hét moment om de uitverkoop te starten. Er  zijn verschillende redenen voor kledingzaken om een uitverkoop te organiseren. Misschien wel de meest bekende is de opruimingsuitverkoop, die vooral gebruikt wordt om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Besluit je dit te doen, kondig je Summer Sale dan aan in een folder. Voor tal van klanten is dat hét moment om te gaan shoppen.

De opruimingsuitverkoop verloopt meestal volgens hetzelfde stramien. In eerste instantie zijn de prijzen van producten hoog en gedurende de salesperiode wordt de prijs langzaam verlaagd. Klanten die zeker willen zijn dat ze een jurkje of paar schoenen kunnen krijgen, kopen in het begin tegen een hogere prijs. Aan het eind van de cyclus komt de klant aan de beurt die minder wil uitgeven. Daar wordt wel wat voor ingeleverd trouwens: er is dan vaak veel minder keus. Stimuleer deze klanten met een folder om hun slag te komen slaan in jouw winkel.

Folder zet aan tot actie

Circa 95 procent van alle Nederlanders leest wel eens een reclamefolder. Daarmee bereikt de folder ruim 12 miljoen Nederlanders. Na het lezen van een folder zegt 60 procent van de lezers bereid te zijn tot het doen van aankopen. Bijna de helft (46%) koopt regelmatig een product uit een folder. De huis-aan-huis folder is daarmee een succesvol (communicatie)middel dat aanzet tot actie, óók tijdens de Summer Sale.

Wil jij meer uit je Summer Sale halen?

Wij adviseren je graag! Bel met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.